Walimah Sahabat

Alhamdulillah..(7 April 2012),sahabat saya telah selamat menjadi seorang isteri.Sahabat yang sama2 menuntut dari Maahad Ahmadi dan Usim juga.Sebulan yang lepas,maryam terserempak saya,dia pun cakap 'aman,datang tau 7/4 ni kita kahwin'.Ya Allah,terkejut saat itu,sedih dan gembira,semua ada..Walau bagaimanapun,dia telah selamat menjadi seorang isteri.Dia sudah ada peneman dan penguat di sisi.Semoga menjadi isteri solehah dan menjadi ketua bidadari untuk suamimu.
Barakallahulakuma..:)
Gembira dapat jumpa sahabat2,teman seperjuangan saya dulu..Rindunya saat itu..InsyaAllah,kita bakal jumpa lagi untuk walimah syera lak..                             pengantin n bkal pngantin..huhu                                      sy n zieka a.k.a org pngkal sy nnt..                          maryam n zauj..


                                                kawan2 yg sntiasa drndui...


                                             msg2,amik brkat pngantin..


                                                       suke sgt tgkp gmbr..hehe

mah n intan.peace..:)


fatin syira,ftin nbila,nat,sy n zieka.

nota kaki:kwn2 sy smua da nk khwin..huhu...sy ble lg?insyaAllah..bkal myusul...doakn...amin..:)

Penulis : :onthemihrab: ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Walimah Sahabat ini dipublish oleh :onthemihrab: pada hari Sunday, April 08, 2012. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Walimah Sahabat
 

0 comments:

Post a Comment